Ελ

En

Μαγευτικό Ρεσιτάλ και Γαστρονομικές Απολαύσεις στη Λίμνη Δόξα & στην Αρχαιά Φενεό στο πλαίσιο του 1ου Πολυθεματικού Φεστιβάλ Κορινθίας

Το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Αυγούστου 2024 συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Πολυθεματικό Φεστιβάλ Κορινθίας, που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Κορινθίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Σικυωνίων προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών.

Το Σάββατο 24 Αυγούστου, απολαύσαμε ένα μοναδικό ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή από τους Στέφανο Κορκολή και Σοφία Μανουσάκη στο ειδυλλιακό τοπίο της Λίμνης Δόξας. Η βραδιά ήταν εντυπωσιακή, με πλήθος κόσμου να απολαμβάνει τη μουσική εκδήλωση.
Την Κυριακή 25 Αυγούστου, η πλατεία της Αρχαίας Φενεού φιλοξένησε μια εξαιρετική γαστρονομική εκδήλωση. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεκτά τοπικά προϊόντα και να παρακολουθήσουν ζωντανό μαγείρεμα από τον διακεκριμένο Head Chef Κωνσταντίνο Βασάλο. Η εκδήλωση ενισχύθηκε από τη συμμετοχή τοπικών πολιτιστικών συλλόγων, όπως ο Σύλλογος Γυναικών Φενεού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ματίου, ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Γκούρας, και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Φενεού, οι οποίοι προσέφεραν απολαυστικές γευστικές εμπειρίες. Την εκδήλωση παρουσίασε η Νάνση Γιαννιδάκη.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, και υποστηρικτές του φεστιβάλ.

Προηγούμενο Το 1ο «Βραχάτι Food Festival» ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας